DESPRE COMPANIE

Distribuitor oficial al echipamentelor de construcții JCB în Republica Moldova.

Compania „Eximotor” SA – este distribuitorul oficial al echipamentelor de construcții JCB Sales ltd, (Regatul Unit) în Republica Moldova.

JCB este un producător mondial de echipamente de construcție.

„Eximotor” S.A. prezintă pe piața moldovenească întreaga gamă de produse pentru construcții ale companiei JCB – producătorul de renume mondial. Alegerea este mai mult de 300 de modele de utilaje JCB – încărcătoare, excavatoare, role, mini-încărcătoare, excavatoare pentru încărcătoare, stivuitoare, o gamă largă de echipamente, piese de schimb pentru echipamente speciale.

Toate echipamentele JCB sunt concepute pentru a răspunde diferitelor nevoi ale industriei construcțiilor din Republica Moldova și sunt ideale pentru construcția drumurilor, excavarea, cariera, demolarea clădirilor, colectarea și reciclarea.

Statutul unui dealer oficial permite companiei noastre să ofere clienților echipamente și piese de schimb originale la prețuri rezonabile, pentru a oferi clienților servicii de garanție și post-garanție, câștigând astfel o cotă de piață în creștere în domeniul construcțiilor de drumuri și mașinilor de carieră din Moldova.